English
Magunkról
Az imázs tanácsadó | Filozófiánk | Egyéni megközelítésünk

Laurel Herman 1994-ben Londonban alapította meg a Positive Presence imázs-tanácsadó céget, amely úttörő szemlélet jegyében dolgozott az első pillanattól fogva. Szombati Zsuzsa, az egykori párizsi majd londoni nagykövet felesége, aki Londonban két éven át dolgozott Laurellel, most Budapesten folytatja az ott elsajátított, ugyanakkor a magyarországi körülményekhez adaptált tevékenységet.

A "Positive Presence" (az ideális fellépés, megjelenés) program lényege segíteni a jelöltet abban, hogy tökéletesítse személyiségének minden aspektusát: megjelenését, viselkedését, beszédmodorát annak érdekében, hogy céljait a legsikeresebben valósíthassa meg akár az üzleti, akár a magánéletben. Valljuk, hogy az erőltetett, drasztikus személyiség-változtatások nem épülnek be, tehát nem tartósak, ezért a Positive Presence a jelöltben meglévő pozitív magatartásformák, lehetőségek felszínre hozását célozza, mindezt fokozatosan, a jelölt egyéniségének legteljesebb figyelembe vételével.

Számos vállalkozás kínál prezentációs és kommunikációs tréninget, de nem foglalkozik a külső megjelenéssel, öltözködéssel, testbeszéddel. Megint mások kizárólag az öltözködésre, esztétikumra koncentrálnak. A Positive Presence a holisztikus megközelítést tartja helyesnek, amely szerint a külső megváltozása visszahat a belsőre és fordítva: személyiségünk jobb megértése, ismerete befolyást gyakorol külső megjelenésünkre, viselkedésünkre.

Positive Presence

 • Intuitív
  Nem tankönyvszagú, hanem a valóságon alapuló, életszerű, érzékeny, az egyénre koncentráló megközelítést alkalmazunk.
 • Pozitív
  Önbizalomra és önbecsülésre koncentráló, motiváló tanácsadást kínálunk
 • Holisztikus
  A személyiség-fejlődés során bekövetkező legapróbb változás is harmonikusan illeszkedik az egyén már meglévő karakteréhez.
 • Releváns
  Mindig az egyén igényeiből, egyediségéből kiindulva választjuk meg az alkalmazott módszereket.

A "Positive Presence" a programok széles skáláját kínálja egyének és szervezetek sajátos igényeihez alakítva.

Ezt mondták...

"...a program nagyon sikeres volt a szervezők elkötelezettségének és erőfeszítéseinek köszönhetően."
Clive Bannister, HSBC CEO

"...igazgatótanácsi tag szerettem volna lenni, de úgy éreztem, vannak hiányosságaim. A Positive Presence őszinte, egyenes tanácsokkal szolgált. Rövid idő alatt sikerült megvalósítani álmomat, ma már igazgatótanácsi tag vagyok, köszönhetően annak az őszinte és közvetlen kapcsolatnak, amely köztem és a tanácsadó között kialakult és segített abban, hogy hiányosságaimat leküzdjem."
David Fitzharris, UBS Global Assessment ManagementEasyweb