English
Magunkról
Az imázs tanácsadó | Filozófiánk | Egyéni megközelítésünk

Nincs választásunk: mindannyian csak egy kép, imázs vagyunk a külvilág szemében! A lehetőség viszont adott, hogy ezt az imázst mi magunk tudatosan alakítsuk és a legelőnyösebb formában tárjuk a világ elé.

A jó közérzet, az előnyös megjelenés és a jó kommunikáció kihat munkahelyi teljesítményünkre, szakmai és privát kapcsolatainkra is.

Az első benyomás pillanatok alatt alakul ki, ... de tartósan megmarad.

Könnyen mondunk ítéletet - megalapozottan vagy alaptalanul - majd ebből kiindulva fogalmazzuk meg másokkal szembeni elvárásainkat.

Az előnyös megjelenésű emberek pozitív reakciót váltanak ki környezetükből, és sikeresebben kerülnek ki a nehéz helyzetekből.

Empátiával könnyebben és sikeresebben teremthetők jó kapcsolatok.

Az emberek nem elsősorban szolgáltatást vagy terméket vásárolnak és választanak, hanem "embereket", akik ezeket nyújtják.

Aki sikeresnek látszik, azt annak is gondolja a környezete. A mai mediatizált világban a jó megjelenés a siker záloga. Professzionalizmust, modern hozzáállást, önbizalmat, megbízhatóságot sugároz.

Összefoglalva: a magabiztos és jó megjelenésű emberre környezete felfigyel, azt megjegyzi, odafigyel és hallgat rá... és nem felejti el!Easyweb