English
Egyéneknek
Programok Nőknek és Férfiaknak | Első benyomás | Egyéni programok

Szombati Zsuzsa
Ügyvezető

A névjegyünk mi magunk vagyunk

Hiába a csodálatos brosúra, a logo, az internetes honlap, csakis Önön múlik, ahogy belép az ajtón, ahogy megjelenik, hogy megkapja-e cége a fontos megbízást, elnyeri-e az áhított munkakört, sikeres lesz-e abban, amire törekszik.

Az első találkozásnál Önről kialakított benyomás meghatározó. Az emberek pillanatok alatt kialakítják véleményüket, amely azután - legyen helytálló vagy akár téves - befolyásolja az Önnel szemben támasztott jövőbeni elvárásaikat, és az Ön számára adódó lehetőségeket. Kutatások bizonyítják: a rólunk alkotott első benyomást ritkán sikerül megváltoztatnunk.

A mai világban nem elegendő felkészültnek, kiváló szakembernek lenni. Lássanak meg minket, figyeljenek fel képességeinkre, tudásunkra, vegyenek komolyan bennünket, hallgassák meg véleményünket... és emlékezzenek ránk pozitívan.

Ez a legtökéletesebb "névjegy" melyet magunk után hagyhatunk az első üzleti találkozás alkalmával!

Csak egyszer adatik meg, hogy pozitív első benyomást keltsünk!

Ha Önről azt gondolják, hogy sikeres és képes másokat pozitívan befolyásolni, ezt a kedvező első benyomásnak köszönheti.

Csak Önön múlik, hogy így legyen!

Szombati Zsuzsa útmutatásai alapján Ön tudatosan alakíthatja ki azt az ideális "első benyomást", amelyet másokra szeretne gyakorolni.Easyweb