English
Vállalatoknak
Menedzsment programok | Csoportos programok

Egy terméket vagy szolgáltatást gyakran nem azért vásárolunk meg, mert az nélkülözhetetlen számunkra, hanem azért, mert az eladó személyisége meggyőz bennünket erről.

Egy céget a munkatársai tesznek sikeressé. Nekik köszönhető a vállalat versenyelőnye, ők a fejlődés és a siker motorja, mert az emberek NEM elsősorban szolgáltatást vagy terméket vásárolnak és választanak, hanem "embereket", akik ezeket nyújtják.

A mai világban a jó fellépés és megjelenés jelentőségét senki sem vitatja, de nem mindenki születik ezzel az egyébként megtanulható és elsajátítható képességgel.

Érje el, hogy a munkatársak megfelelően reprezentálják a cég imázsát - és ezt tudatosan tegyék.

Hogyan járulunk hozzá egy cég sikereihez?

Programjaink révén a munkatársakban tudatosul, hogy nagymértékben rajtuk múlik a cég sikere; jó üzleti megjelenésük, hozzáállásuk, imázsuk befolyásolja a vállalat eredményességét.

Az ügyfelek, vevők a céget a munkatársak magatartása, viselkedése, az általuk sugallt kép alapján ítélik meg.

A munkatársak bizonyos csoportjainak (pl. friss diplomások, support staff) sajátos igényeikhez igazodó programcsomagot ajánlunk.

Gondoskodunk arról, hogy a vállalati vezetés tagjai a leghatékonyabban tudják átadni és közvetíteni beosztottjaiknak az elvárt vállalati imázst.Easyweb